3 redenen om te kiezen voor een exclusieve taxi centrale

3 redenen om te kiezen voor een exclusieve taxi centrale

3 redenen om te kiezen voor een exclusieve taxi centrale

3 redenen om te kiezen voor een exclusieve taxi centrale

Als u van te voren weet dat je een taxi nodig hebt is het verstandig om uw taxirit van te voren te boeken. Er zijn veel verschillende bedrijven die taxi diensten aanbieden maar niet elke taxi centrale is even betrouwbaar. In dit artikel ga ik u vertellen waarom u het beste kunt kiezen voor een exclusief taxi bedrijf.

1. De ritprijs van een exclusieve taxi centrale

Bij een gewone taxi centrale wordt de prijs berekend door middel van een meter. U moet er bij een gewone taxi wel altijd op letten of de meter ook daadwerkelijk wordt aangezet. Bij een exclusief taxi bedrijf wordt de prijs van te voren afgesproken waardoor u nooit voor rare verrassingen komt te staan. Meestal staan de prijzen ook vermeld op de website. Eventueel bij een extra dienst of service kunnen er kosten bij komen maar deze kosten zullen altijd van te voren met de klant worden besproken.

2. De service bij een exclusieve taxi centrale

Kiest u voor een exclusieve taxi centrale? Dan kunt u een hoge service verwachten. Een exclusieve taxi centrale biedt namelijk een 24-uurs service aan. Komt bijvoorbeeld uw vlucht eerder aan? Het taxibedrijf zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de wachttijd minimaal is. Komt uw vlucht later? Dit is ook geen enkel probleem, ze zullen er alles aan doen om te zorgen dat de wachttijd minimaal is en de reis zo prettig mogelijk maken!

3. Boeken bij een exclusieve taxi centrale

Bij een exclusieve taxi centrale is het eenvoudig om een rit te boeken en te annuleren. Hiervoor heeft u geen annuleringsverzekering nodig. Ze vinden service erg belangrijk en hechten waarde aan hun klanten. Het is niet voor niets dat een exclusieve taxi centrale 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Het is ook mogelijk om in de taxi’s te betalen met pinpas of creditcard. Zo hoeft u ook geen rekening meer te houden met contant geld.

AJ Taxi Centrale

AJ Taxi Centrale is één van deze exclusieve taxi centrales. De klant staat voorop en ze bieden een uitstekende service. Bent u op zoek naar een fijne taxi met een vriendelijke chauffeur waar u van op aan kunt? Dan bent u bij AJ Taxi Centrale op het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar. Een vakantie of zakenreis begint thuis al bij het vertrek.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over AJ Taxi Centrale? Contacteer dan de klantenservice op de website. Op de website kunt u ook het telefoonnummer vinden waar AJ Taxi Centrale 24/7 op te bereiken is.

Suzan

3 reacties

john witsenburg Geplaatst op3:41 pm - dec 22, 2018

Top bedrijf!!!

– heldere communicatie zowel telefonisch/app als email
– super scherpe prijs
– correcte chauffeurs
– nette auto’s
– een keer te laat bellen / reserveren is geen probleem

Denken mee en houden je vlucht in de gaten. We gebruiken alleen nog maar AJ Taxi voor alle vervoer rondom vluchten!

John

Nyyp.Info Geplaatst op11:43 pm - feb 16, 2019

Yes! Finally someone writes about love u.

Richard Koevoets Geplaatst op12:18 am - apr 5, 2019

4 4 2019 limo geregeld bij ajtaxi super netjes telefoontje 30 min vooraf dat de limo op tijdt zou zijn en onderweg was keurig op tijdt zoals afgesproken rode loper der bij drank in de koelkast geen stress tijdt voor een foto en rustig rijdend naar de plaats van bestemming nette chauffeur gewoon top klasse aanraden voor iedereen super genoten

Geef een reactie