Waar vinden wij de taxi of taxibus op Schiphol ?

Komt u vanuit het buitenland op Amsterdam Schiphol aan, dan letten wij op uw vlucht. Nadat u bent geland zal de chauffeur u bellen om af te spreken waar jullie elkaar treffen. Zet daarom dus de telefoon meteen even aan als u naar de bagage hal toe loopt. Als u eenmaal de chauffeur heeft gesproken kunt u hem later terug bellen als alle bagage bij elkaar is gevonden.  Hij vertelt u dan precies waar hij op u staat te wachten.

Meeting point

De bekende grote rood/wit geblokte kubussen in de centrale aankomsthal op Schiphol Plaza zijn verdwenen. Een nieuwe locatie om elkaar te ontmoeten is tussen spoor 3-4 en 5-6, vlakbij de Burger King op Schiphol Plaza. Daar zie je een paal met daarop een kubus met de opdruk ‘meeting point’. Handig om af te spreken. Of anders bij een van de vele cafés op Schiphol Plaza.

Voor de chauffeur is het altijd even prettig als hij de klant heeft gesproken. Hij weet dan zeker dat u in het vliegtuig zat, en hij niet voor niets staat te wachten. Mochten er problemen zijn met bijvoorbeeld bagage die is zoekgeraakt, laat het ons dan meteen even weten. Wij kunnen daar dan beter rekening mee houden.

Taxi boeken klik hieronder en boek uw rit