Een spetterende aankomst? Huur een limousine

Een spetterende aankomst? Huur een limousine

Een spetterende aankomst? Huur een limousine

Wat is er leuker dan in stijl aankomen op een chique aangelegenheid of bijvoorbeeld jullie trouwfeest of een communiefeest van je kind? Voor zulke aangelegenheden is in stijl komen niet meer weg te denken en hoe doe je dat beter dan in een limousine? In dit artikel leg ik je uit waarom een limousine zorgt voor een spetterende aankomt, de prijzen en waar je een limousine kunt huren. Lees snel verder!

Een limousine

Het voordeel van een limousine is dat je er met meerdere mensen tegelijk in kunt. Je hebt dus maar één auto nodig om jezelf met je vrienden of familie te vervoeren. In een limousine passen ongeveer 8 personen. In de meeste limousines is uiteraard ook de nodige luxe terug te vinden zoals een gepast drankje, verschillende LCD schermen met dvd speler, laser show en een starlight hemel. Hoe chique is dat? AJ taxi centrale biedt mooie limousines aan die  geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Een spetterende aankomst kan AJ Taxi Centrale jouw met je vrienden of familie garanderen!

Limousine huren

Bij AJ Taxi centrale kun je limousines huren voor een zeer scherpe prijs. Je kunt al een limousine huren inclusief een chauffeur voor slechts €75,- per uur.  In deze prijzen zitten ook de verzekering en kilometers inbegrepen. De kilometers zijn onbeperkt! Huur je een limousine bij AJ Taxi Centrale dan krijg je een gratis welkomstgeschenk: een lekkere fles champagne! De bovengenoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en inclusief btw.

De limousines bij AJ Taxi Centrale zijn stuk voor stuk in uitstekende staat. De limousines worden namelijk dagelijks onderhouden om elke klant zo comfortabel en prettig mogelijk te vervoeren!

Gelegenheden om een limousine te huren

Er zijn verschillende gelegenheden om één van de limousines van AJ Taxi Centrale te huren. Bijvoorbeeld voor een trouwerij, een communiefeest, een gala en noem maar op! De limousines zullen voor elke gelegenheid in perfecte staat worden gebracht. Of het nu gaat om de mooiste dag van je leven of het communiefeest van je kind. Bij AJ Taxi Centrale staat de klant altijd op de eerste plaats!

Heb je vragen over de limousines van AJ Taxi Centrale? Of wil je graag vrijblijvend informatie opvragen? Dat kan via de klantenservice! De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou bij het maken van de juiste keuze!

beheerder

Reacties zijn gesloten.