Vragen? Wij helpen je graag!

Rijden jullie ook ‘s nachts / in het weekenden /op de feestdagen?
Ja, we rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar

Rekenen jullie ook nachttoeslag?
Nee, wij rekenen geen extra kosten als u in de nacht een taxi bij ons reserveert. De prijs blijft v.a € 95,-

Hoe kort voor vertrek kan ik online boeken?
Online
boeken kan tot 24 uur voor vertrek echter is onze advies hoe eerder hoe boekt des te beter wij u van dienst kunnen zijn. i.v.m beschikbaarheid.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?
Wij zijn 24/7 te bereiken: via de email: info@ajtaxi.nl of ons spoednummer 0612 116 535

Waar kan ik naartoe vervoerd worden?
Wij bieden taxiritten aan naar luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Kijk voor een volledig overzicht van de mogelijke bestemmingen op onze luchthavenpagina.

Hoe boek ik een retour rit?
Wil je van de luchthaven ook weer terugreizen met de taxi? Vink dan bij je boeking “retour” aan. Als je op de terugweg naar een ander adres gebracht wilt worden, kun je dit eveneens aangeven.

Kunnen jullie ons ook weer ophalen op de Luchthaven?
Ja, natuurlijk kunnen wij dat. Indien u door ons wordt opgehaald dan zult u onze chauffeur treffen bij het meetingpoint op plaza Schiphol ( naast de burgerkring )

Aankomst van uw vlucht:
Uw chauffeur zal uw vluchtnummer in de gaten houden en direct na het landen contacteren d.m.v. een sms bericht. Hij of zij zal ook zijn voertuiggegevens aan u doorgeven.

ik heb een ander vluchtnummer in het buitenland gekregen, wat nu?
Als u een ander vluchtnummer heeft dan u heeft doorgegeven dan moet u dit zo snel mogelijk aan ons door geven door te e-mailen naar ons.

Mijn vlucht heeft vertraging, of komt veel eerder aan.
Dit is geen enkel probleem. Omdat u het juiste vluchtnummer heeft doorgegeven kunnen wij precies zien hoe uw vlucht ervoor staat. De chauffeur zal dus gewoon op tijd voor u klaar staan.

Kan ik ook kinderen meenemen?
Kinderen zijn van harte welkom in onze taxi’s. Voor kleine kinderen kun je eventueel zelf een kinderzitje meenemen. In Nederland zijn kinderzitjes in een taxi niet verplicht, dus dit hoeft niet per se.

Hebben jullie ook deeltaxi’s?
Wij hebben geen deeltaxi’s. Een taxi bij ons is exclusief voor jou en je eventuele reisgezelschap. Er zullen dus niet nog andere mensen worden opgehaald.

Betaling:
U kunt op de volgende manieren bij ons betalen: Contant of Pin. Betaling vindt altijd plaats op de heen- en terugreis.  De ritprijs staat altijd na de bevestiging vast en is inclusief BTW tarief. Zo weet u altijd van te voren wat u exact kwijt bent aan een luxe privé taxi bij ons.

AJ Taxi centrale
Taxi en minibus centrale
Muizenberglaan 83 Breda

Contact gegevens:
info@ajtaxi.nl
www.ajtaxi.nl
☎ 076 54 192 83
Kantoortijden:
Maandag t/m Zondag 10:00 t/m 23:00

24 / 7 uur spoednummer:
☎ 
0612 116 535